Daimler DS420

Oldtimer

Trouwauto (Daimler DS420) te huur bij Q-Wedding (Rosmalen en Den Bosch)

Daimler DS420

Stap in de tijdloze elegantie van een Daimler DS420 en voel je de ster van je speciale dag! Bij Q-Wedding bieden we deze prachtige klassieke auto te huur aan voor jouw droombruiloft of andere bijzondere aangelegenheden. Met onze ervaren chauffeur aan het stuur, wordt jouw evenement echt onvergetelijk.

De Daimler DS420: Een Symbool van Klasse

De Daimler DS420 is een icoon van tijdloze klasse en verfijning. Deze koninklijke auto straalt pure elegantie uit en trekt de aandacht waar je ook gaat. Het tijdloze design, de glanzende lak en het luxueuze interieur maken deze auto tot de perfecte keuze voor bruidsparen die op zoek zijn naar de ultieme trouwauto.

Jouw Grote Dag, Onze Speciale Zorg

Bij Q-Wedding begrijpen we hoe belangrijk jouw trouwdag is. Daarom nemen we de stress weg en zorgen we voor een naadloze en onvergetelijke ervaring. Onze professionele chauffeur staat voor je klaar om je in stijl naar je bestemming te brengen, terwijl jij ontspant en geniet van de rit. Met onze Daimler DS420 ben je verzekerd van een majestueuze entree die iedereen zal betoveren.

Reserveren is eenvoudig en stressvrij!

Neem vandaag nog contact op met Q-Wedding en reserveer de Daimler DS420 voor jouw trouwdag of speciale aangelegenheid. Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke rit. Laat ons je dromen uit laten komen en samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan.

Maak van jouw speciale dag een sprookje met de Daimler DS420 van Q-Wedding. Bereid je voor op bewonderende blikken en laat deze iconische auto jouw verhaal vertellen. Reserveer nu en stap in de wereld van tijdloze elegantie en koninklijke grandeur. Je kunt de dag nog completer maken door een picknick bij Q-Wedding te reserveren.

Ontdek nu de prachtige Studebaker 1925 en plan direct uw bezichtiging. Maak snel een afspraak om deze luxe auto van dichtbij te bewonderen!

Prijzen

Eerste 4 uur inclusief 100 km:    € 395,00
Extra uur:                                        € 50,00 per uur
Extra kilometers:                           € 1,00 per km
15 km buiten Rosmalen:             € 125,00 transportkosten
Picknick (1 uur)                             € 85,00

Q-WEDDING

MEER FOTO's

Trouwauto (Daimler DS420) te huur bij Q-Wedding (Rosmalen en Den Bosch)

DEZE AUTO HUREN?

Q-Wedding

Wij zijn een start-up en hebben nog voldoende ruimte in onze agenda.