OVER ONS

Met Q-Wedding rijden jullie in stijl
naar het begin van jullie happily ever after.

Trouwauto (Rolls Royce) te huur bij Q-Wedding (Rosmalen en Den Bosch)
Trouwauto (Daimler DS420) te huur bij Q-Wedding (Rosmalen en Den Bosch)
Trouwauto (Studebaker) te huur bij Q-Wedding (Rosmalen en Den Bosch)

Ons bedrijf Q-Wedding is opgericht door Ruud van der Plas, die een grote passie heeft voor mooie oldtimers. Met zijn oog voor prachtige klassieke auto’s heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt en wil hij bruidsparen graag laten meegenieten van deze prachtige auto’s. 

Q-Wedding heeft vier prachtige oldtimers in de collectie, waaronder een Ford Lincoln Town Car, Studebaker 1925, Rolls Royce Silver Cloud II en een Citroën Traction Avant. In deze trouwauto’s zijn al vele stellen u voorgegaan. Bij ons huurt u een luxe trouwauto inclusief chauffeur, die u de gehele dag zal vervoeren op een manier die past bij uw bruiloft. Het zal u aan niets ontbreken. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u deze dag nooit meer zult vergeten. En dat doen we met trots en passie, vanuit ons hart en met oog voor detail.

 

Kies jouw droomtrouwauto
bij Q-Wedding

Q-Wedding is gespecialiseerd in het aanbieden van exclusieve trouwauto’s om jouw bruiloft extra speciaal te maken. Onze indrukwekkende collectie auto’s zorgt ervoor dat jullie in stijl en comfort arriveren op de belangrijkste dag van jullie leven.

Rolls Royce trouwauto inclusief chauffeur te huur, uit Rosmalen den Bosch

Q-Wedding

Wij zijn een start-up en hebben nog voldoende ruimte in onze agenda.