Ford Lincoln Town Car limousine

Oldtimer

Limousine Ford Lincoln huren Q-Rental / Q-Wedding, Rosmalen/Den Bosch

Lincoln Town Car limousine

De Ford Lincoln Town Car is een prachtige en luxe oldtimer in onze collectie. En niet zomaar een oldtimer, maar een limousine ofwel een limo voor 8 personen. Hoe gaaf is het om als bruidspaar in een gigantische limousine vervoerd te worden tijdens jullie bruiloft, de mooiste dag van jullie leven vervoerd worden een gehuurde limo. Misschien willen jullie ook de ouders van het bruidspaar of vrienden mee laten rijden in deze limousine, dan wordt jullie huwelijk niet alleen jullie mooiste trouwdag, maar ook de mooiste dag voor de gasten van jullie huwelijk. Het maakt voor Q-Wedding niet uit waar de gasten en het bruidspaar opgepikt moeten worden met de luxe limo, of het nou in Den Bosch, Rosmalen, Nuland, Oss, Waalwijk, Tilburg of Breda is. 

Deze luxe zwarte limousine wordt bij jullie voorgereden door onze chauffeur. Het maakt ons niet uit waar de limo jullie op moet halen, of het nou Den Bosch, Rosmalen, Nuland, Oss, Waalwijk, Tilburg of Breda is. De chauffeur van de luxe gehuurde limousine zal jullie naar alle mooie plekken van jullie huwelijksdag brengen. En natuurlijk mag de limousine ook niet ontbreken op jullie huwelijksfoto’s. 

Wil jij een luxe limousine huren voor jullie huwelijksdag, neem dan gerust vrijblijvend contact op met Q-Wedding. Wij verhuren de limousine voor een dag inclusief chauffeur. Bij ons betaal je de afgesproken prijs voor de gehuurde limousine inclusief chauffeur. Geen verrassingen achteraf bij Q-Wedding.

Ontdek nu de prachtige zwarte limousine en plan direct uw bezichtiging. Maak snel een afspraak om deze luxe auto van dichtbij te bewonderen!

Prijzen

Eerste uur inclusief 50 km:         € 125,00
Extra uur:                                        € 50,00 per uur
Extra kilometers:                           € 1,00 per km

 

Q-WEDDING

MEER FOTO's

Limousine Ford Lincoln huren Q-Rental / Q-Wedding, Rosmalen/Den Bosch

DEZE AUTO HUREN?

Q-Wedding

Wij zijn een start-up en hebben nog voldoende ruimte in onze agenda.