Rolls Royce Silver Cloud II

Oldtimer

Rolls Royce trouwauto inclusief chauffeur te huur, uit Rosmalen dem Bosch

Rolls Royce Silver Cloud II

Henry Royce’s quote ‘strive for perfection in everything you do’, lijkt met name van toepassing te zijn op de Rolls Royce Silver Cloud II (kenteken  DL-82-08). Deze oldtimer uit de jaren ’50 was meteen een groot succes, en wij zijn enorm trots u deze klassieker aan te mogen bieden. Met zijn klassieke uitstraling, wijnrode lederen interieur en comfortabele stoelen maakt hij uw trouwdag perfect.

Onze Rolls Royce Silver Cloud II wordt bij u voorgereden door onze professionele chauffeur, die u de hele dag zal vervoeren op een manier die past bij uw bruiloft. De gehuurde oldtimer zal u naar alle mooie plekken van uw huwelijksdag brengen, en natuurlijk mag de Rolls Royce Silver Cloud II niet ontbreken op uw huwelijksfoto’s.

Wilt u de klassieke Rolls Royce Silver Cloud II huren voor uw huwelijksdag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bij Q-Wedding betaalt u vooraf een vaste prijs voor de gehuurde oldtimer inclusief chauffeur, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Laat Q-Wedding ervoor zorgen dat uw huwelijksdag een onvergetelijke ervaring wordt! Je kunt de dag nog completer maken door een picknick bij Q-Wedding te reserveren.

Ontdek nu de prachtige Rolls-Royce en plan direct uw bezichtiging. Maak snel een afspraak om deze luxe auto van dichtbij te bewonderen!

Prijzen

Eerste 4 uur inclusief 100 km:    € 395,00
Extra uur:                                        € 50,00 per uur
Extra kilometers:                           € 1,00 per km
15 km buiten Rosmalen:              € 125,00 transportkosten
Picknick (1 uur):                            € 85,00

 

Q-WEDDING

MEER FOTO's

Rolls Royce trouwauto inclusief chauffeur te huur, uit Rosmalen dem Bosch

DEZE AUTO HUREN?

Q-Wedding

Wij zijn een start-up en hebben nog voldoende ruimte in onze agenda.