Studebaker 1925

Oldtimer

Studebaker 1925

Ziet u uzelf vervoerd worden op uw trouwdag in een klassieke oldtimer? Kies dan voor onze prachtige Studebaker 1925 (kenteken AL-65-52). De auto is op en top romantisch en straalt pure klasse uit. De donkerblauwe oldtimer is klassiek en stijlvol en doet het prachtig op uw trouwfoto’s. De Studebaker geeft uw trouwdag daarmee een geweldige upgrade.

Onze Studebaker 1925 wordt bij u voorgereden door onze professionele chauffeur, die u de hele dag zal vervoeren op een manier die past bij uw bruiloft. De gehuurde oldtimer zal u naar alle mooie plekken van uw huwelijksdag brengen, en natuurlijk mag de Studebaker 1925 niet ontbreken op uw huwelijksfoto’s.

Wilt u de klassieke Studebaker 1925 huren voor uw huwelijksdag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bij Q-Wedding betaalt u vooraf een vaste prijs voor de gehuurde oldtimer inclusief chauffeur, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Laat Q-Wedding ervoor zorgen dat uw huwelijksdag een onvergetelijke ervaring wordt! Je kunt de dag nog completer maken door een picknick bij Q-Wedding te reserveren.

Ontdek nu de prachtige Studebaker 1925 en plan direct uw bezichtiging. Maak snel een afspraak om deze luxe auto van dichtbij te bewonderen!

Prijzen

Eerste 4 uur inclusief 100 km:    € 395,00
Extra uur:                                        € 50,00 per uur
Extra kilometers:                           € 1,00 per km
15 km buiten Rosmalen:              € 125,00 transportkosten
Picknick (1 uur):                            € 85,00
 

Q-WEDDING

MEER FOTO's

DEZE AUTO HUREN?

Q-Wedding

Wij zijn een start-up en hebben nog voldoende ruimte in onze agenda.