Ford Lincoln Town Car limousine te huur voor jullie bruiloft!

Bent u op zoek naar een bijzondere en luxe trouwauto voor de mooiste dag van uw leven? Q-Wedding beschikt over een prachtige collectie van vier oldtimers, waaronder de indrukwekkende Ford Lincoln Town Car, Studebaker 1925, Rolls Royce Silver Cloud II en Citroën Traction Avant.

Ford Lincoln Town Car limousine

Upgrade uw bruiloft met deze luxueuze zwarte limousine. De Ford Lincoln Town Car is een prachtige en luxe oldtimer. Hij biedt plaats voor 8 personen en is daarmee een prachtig grote auto voor u als bruidspaar. Daarnaast biedt de auto de kans om uw familie en/of vrienden mee te nemen. Zo kunt u samen met uw geliefden nog meer mooie momenten samen creëren. 

Onze zwarte limousine wordt bij u voorgereden door onze professionele chauffeur, die u de hele dag zal vervoeren op een manier die past bij uw bruiloft. De gehuurde limousine zal u naar alle mooie plekken van uw huwelijksdag brengen, en natuurlijk mag de limousine niet ontbreken op uw huwelijksfoto’s.

Wilt u een luxe limousine huren voor uw huwelijksdag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bij Q-Wedding betaalt u vooraf een vaste prijs voor de gehuurde limousine inclusief chauffeur, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Laat Q-Wedding ervoor zorgen dat uw huwelijksdag een onvergetelijke ervaring wordt!

Q-WEDDING

Rolls Royce trouwauto inclusief chauffeur te huur, uit Rosmalen dem Bosch

DEZE AUTO HUREN?

Q-Wedding

Wij zijn een start-up en hebben nog voldoende ruimte in onze agenda.