Studebaker 1925 te huur voor jullie bruiloft!

Bent u op zoek naar een bijzondere en luxe trouwauto voor de mooiste dag van uw leven? Q-Wedding beschikt over een prachtige collectie van vier oldtimers, waaronder de indrukwekkende Ford Lincoln Town Car, Studebaker 1925, Rolls Royce Silver Cloud II en Citroën Traction Avant.

Studebaker 1925

Ziet u uzelf vervoerd worden op uw trouwdag in een klassieke oldtimer? Kies dan voor onze prachtige Studebaker 1925. De auto is op en top romantisch en straalt pure klasse uit. De donkerblauwe oldtimer is klassiek en stijlvol en doet het prachtig op uw trouwfoto’s. De Studebaker geeft uw trouwdag daarmee een geweldige upgrade.

Onze Studebaker 1925 wordt bij u voorgereden door onze professionele chauffeur, die u de hele dag zal vervoeren op een manier die past bij uw bruiloft. De gehuurde oldtimer zal u naar alle mooie plekken van uw huwelijksdag brengen, en natuurlijk mag de Studebaker 1925 niet ontbreken op uw huwelijksfoto’s.

Wilt u de klassieke Studebaker 1925 huren voor uw huwelijksdag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bij Q-Wedding betaalt u vooraf een vaste prijs voor de gehuurde oldtimer inclusief chauffeur, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Laat Q-Wedding ervoor zorgen dat uw huwelijksdag een onvergetelijke ervaring wordt!

Q-WEDDING

DEZE AUTO HUREN?

Q-Wedding

Wij zijn een start-up en hebben nog voldoende ruimte in onze agenda.